-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

TUNGGAL ATI

Dening Yoni Ahmad

Sedalu iki nganti jam telu wengi

Aku tansah bingung sejatine diri

Tak coba takon marang wengi

Rasa iki orabisa uwal saka jeroning ati

Bilih wengi iki teka kepati

Rasa iki kalangkung santer olehe mili

Ati iki dak rasa ilang siji

Dak cekel, dak iling-ilingi

Ati iki ora bakal ayem

Ati iki ora bakal jenjem

Nek during entuk jampi

Saka ati kang sijine kuwi

Pengen dak goleki,

Tekan ngendi bakal dak parani

Sigaring ati sing bakal nyawiji

Kanyata wengi ora bisa nyumauri

Nanging bakal dak luru

Ora nate leren sakdurunge ketemu

Sisihane ati ing kene iki

Amarga ati iki

Tunggal ati

Semoga artikel TUNGGAL ATI bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter