-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

TANPA RUPA ORA PERCAYA

Dening Yoni Ahmad

Ana sawijining uwong takon:

Kenangapa kowe percaya anane gusti pangeran

Wong kowe during nate kepanggih

Kenangapankowe percaya akherat

Wong ora tau ana sing piknik saka akherat

Kenangapa kowe percaya malekat

Wong ora tau ana sing rapat karo malekat

Satunggale uwong maneh mangsuli:

Kenangapa kowe percaya anane angina

Wong kowe ora ngerti wujude

Kenangapa kowe percaya bisa urip nganti ngesuk

Wong kowe ora ngerti sing nggawe kowe urip

Kenangapa kowe bisa percaya kowe nduwe ati

Wong kowe during ngerti asli wujude

Aku ora bisa ndeleng ana uteg ning bathukmu

Apa aku kudu percaya nek kowe nduwe uteg?

Ora katon ora ateges ora ana…

Semoga artikel TANPA RUPA ORA PERCAYA bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter