-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

SIMBOK SIJABANG NYAWA

Dening Yoni Ahmad

Getih kemucur tanpa kaukur

Jerite rosa pating jlerit

Nanging awakmu kuwat tanpa sambat

Paring nyawa saka jerone garba

Kanthi welas lan asih

Kok rumat si jabang nyawa

Sanajan kok sekarat kaya ngapa

Awakmu tetep kuwat

Sanajan kok sengsara kaya ngapa

Kok sangga kanthi lela legawa

Welasmu kaajab ora sia-sia

Pandongamu si jabang nyawa bisa miguna

Welasmu ora ketung iwak segara

Ora bisa winales kanthi apa

Welasmu lela legawa

Tresnamu simbok si jabang nyawa

Semoga artikel SIMBOK SIJABANG NYAWA bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter