-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

LINTANG PESISIR

Dening Yoni Ahmad

Suminar ing sisih lor

Kelap-kelip ngendhahi suwasana

Sesarengan kelap-kelipe banyu segara

Lerap-lerap cemorong suminar lintang ing segara

Ombak-ombak cilik tumapak ing pasir

Sansaya wengi sansaya banter

Angina kang tumeka saka lor

Mendhung putih katon lumaku

Nyisiri lelintangan wengi

Nanging lintang tetep pancer

Ana ing titik papan panggonane

Ora owah mensthi naming sekedhik

Si lintang tetep pancer lan nyuminar

Lintang pesisir ora bisa minggir

Endhahe ora bakal sumingkir

Semoga artikel LINTANG PESISIR bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter