-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

AJA KALAH

Dening Yoni Ahmad

Saben esuk sikil lumaku tanpa sayah

Tak mantepke sanajan rada wegah

Kepengen ketemu dalan sing nggenah

Supayane pikantuk rahmat lan hidayah

Golek ilmu rina wengi tanpa wayah

Sawijining dina ning bangku kuliah

Bali-bali pikantuk tugas mberah

Sirah mumet kaya arep pecah

Pancen ati iki during kegugah

Ora digarap tugas bakal ditambah

Sirahku pengen tak bedhah

Aku uwis kalah,

Nanging aku eling ngendikane simbah

Ura usah digawe susah

Sanajan gaweyane salah

Sing penting ora dadi kaprah

Saiki aku wis bisa bungah

Saiki atiku wis sumringah

Semoga artikel AJA KALAH bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter