-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

ORA NYATA


Dening Yoni Ahmad

Semarang, 25 Maret 2007

Barang kang rinaketan kaliyan warta
Kudu nggadahi tumindhak kang nyata
Kaya dene ukara kang wis tumata
Ing salebeting jiwa nalika semana
Dicekel adamel huru-hara
Sira kudu manunggal manungsa
Ora gawe sumepeting netra
Ora bisa maca tandha
Kang wis tumata basa
Barang kang rinaketan kaliyan warta
Kudu nggadahi gaman kang nyata
Cinekel kanthi ukara ing rasa
Jujur keprungu apa sing ana
Menika ditulisana
Aja malah agawe dusta
Kang adamel huru-hara
Kang wis manunggal manungsa
Kadeleng kang duweni netra
Kang wis nggadahi tanda
Ilang mung dadi basa.
Semoga artikel ORA NYATA bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter