-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

NGENTENI PANGUCAPMU

Dening Yoni Ahmad


Semarang, 10 April 2007

Sedina suwengi iki aku ora bisa turu

Kagawa rasa salahku sing wingi

Pikiranku ora bisa ilang saka iku

Nanging aku isih tetep ngenteni

Muga kowe bisa ngapura aku

Nanging saiki aku isih wedi

Wedi karo seliramu

Sing wis tak gawe lara ati

Sing nganti saiki isih nesu

Aku ora bisa njaga ing lathi

Aku iki pancen asu

Aku pantese dipateni

Kepruka nganggo kayu

Ben aku bisa mati

Timbang kowe ora gelem celathu

Omongmu aja mung ning ati

Aku ya pengen krungu

Tanda awakmu wis mari.

Semoga artikel NGENTENI PANGUCAPMU bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter