-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

MUNG KUDU MILIH

Dening Yoni Ahmad

Semarang, 10 Desember 2006

Bingung awakku dikongkon milih
Ning ngarepku ana bulan
Ning ngguriku ana lintang
Ning kiwaku ana kembang
Ning tengenku ana madu
Bulane madhangake athiku
Lintangi ngiasi kasedihanku
Kembange nyegerake mripatku
Madune nyehatake awakku
Apa ya aku kudu milih
Kabeh bingung ning penggalih
Arep tak golek ati kang sugih
Lan jiwa aja sing ringkih
Wis
tak coba wis
tak pikir
Tak coba milih madu
Aku ndadak moleh nengen
Arep tak cekel kembang
Aku kudu npleh ngiwa
Tak tangkep kerlipe lintang
Aku malah kudu malik
Gampang wae,
Ning ngarepku wis
ana rembulan
Bulan madangake athiku
Bulan nyuminari jiwaku
Ngringkuh awakku
Bulan sing paling gampang tak cekel
Sing tak millih
Semoga artikel MUNG KUDU MILIH bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter