-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

MAKEMPALAN

Dening Yoni Ahmad


Semarang, 24 Maret 2007

Sesarengan makempal ing latar
Klasa-klasa wis digelar
Jagung lan iwak siap dibakar
Geber wis ditali tampar
Tenda wis gagah ing ngatase sesuketan
Kayu wis wis ngadeg ngedangi dalan
Bareng-bareng padha mangan
Isine mung sesenengan
Pancek luwih enak kaya ngene
Kumpul bareng karo kancane
Diwiwiti saka sore
Nganti sedina suwene
Nambah raketing rasa kulawarga
Padha pandung ing sega
Sithik akeh mangga ditrima
Kanca-kanca padha lela
Semoga artikel MAKEMPALAN bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter