-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

AKU PENGEN MARI

Dening Yoni Ahmad


Semarang, 28 Maret 2007

Rasa iki bisa tinemu ing ngatase kalbu

Awak kang lungkrah bisa dadi sumringah

Sajroning uripku bisa lumaku

Mituruti apa kang dadi kekarepku

Kang kala wingi sumebar arak-arakan

Kacir ing tengahing margi

Kanthi ora bisa diliwati

Nanging resik ana ing saiki

Disirati banyu kang suci

Wiwit saiki aku pengen mari

Saka laraku kala wingi

Aku pengen mari…

Semoga artikel AKU PENGEN MARI bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter