-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Geguritan: SARANG WALET

Dening : Yoni Ahmad

Ning kene aku bisa nyawang ijo tetanduran
Langit kang jembar kanti warna-warnane
Menara-menara jejer-jejer abang putih
Ning kene bisa ndeleng ndonya
Indonesia, inggris, jawa, jepang, prancis, lan arab
Ning lante telu iki kerep dolan kanca-kanca
Sawang-sinawang suwasana
Bisa weruh srengenge ninggal siyang
Bisa weruh srengenge ninggal wengi
Panggonan dibangun telung lante
Paling ngisor ana tendha, karo wesi pating tlalang
Paling ndhuwur panggung terbuka
Sing tengah dienggo
Sarang wallet
Semoga artikel Geguritan: SARANG WALET bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter