-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Geguritan: SANDAL

Dening : Yoni Ahmad

Aku ning ngisor
Terus-terusan ning ngisor
Aku panggone reregedan
Aku kerep diidak-idak
Namengi atose bumi
Aku ora digatekake
Sanadyan ngono
Aku dibutuhke
Lan terus dibutuhke
Nanging padha ora sadar
Nek pada mbutuhke aku


Paku, krikil, kricak, eri temuncep ning awakku
Rereged, peceren, lencung temempel awakku

Kabeh mau ora dak rasa
Kabeh mau lkhlas tak tampa
Ala becik tak trima
Kanti ati legawa
Aku ora bakal serik
Aku mung njaluk sithik
Nek aku pancen dibutuhke
Sanadyan aku iki ora penting
Nanging kabeh mbutuhke aku
Aku uga mung pengen diakoni
Aku iki dibutuhke
Semoga artikel Geguritan: SANDAL bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter