-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Geguritan: PAMIMPIN IMPEN

Dening : Yoni Ahmad


Nalikane batara surya nyuminar
Nyumingkirke petenge wengi
Menehi winih-winih kahuripan
Madhangke dalan kangge linampahan


Pasopati temuncep ing ati
Pesti bisa kanggo mateni
Apa sing kemucap ing lati
Kudu bisa dilakoni

Laku-lumaku, tindhak-tumindhak durung mesthi linaku.
Laku-laku apa sing ditumindhakake

Semono uga pamimpin kang diimpen
Semoga artikel Geguritan: PAMIMPIN IMPEN bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter