-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Geguritan: MANUTING RAGA

Dening : Yoni Ahmad


Kadeleng ing mripatku
Ana sapi mloka-mlaku ning sawah
Ngalor-ngidul mangani suket
Kaya-kaya uripe seneng banget
Nanging coba deleng
Ana tali tampar nggandhuli irunge
Sapi iku ora bisa mardhika

Pengen ngidul digeret ngalor
Pengen ngetan digeret ngulon
Bubar dicombor
Sapi dikongkon mluku
Sapi nurut wae
Nanging kena apa kok isih dipecuti
Apa kudu kaya mangkono
Ngatur barang sing dipengen
Semoga artikel Geguritan: MANUTING RAGA bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter