-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Kumpulan Geguritan: TINAMPA


Nglipur awakku sing lagi ngluntruk iki

Lumaku ing alam kang ora nyata

Alam kanggo nembus ruang lan wektu

Medhot dalan kang semono adohe

Ketemu kanca lawas lan anyar


Janjane cerak,

Nanging benere adoh

Ora kerasa wong kang linggih ning kana

Bisa nampa apa kang tak kandakna
Semoga artikel Kumpulan Geguritan: TINAMPA bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter