-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Kumpulan Geguritan: SUSAH ING SAMBAT


Tangan karo sikil padha obah

Dengkul-dengkul padha tabrakan

Sikut siset sirah padha nyonyor

Mung oyok-oyokan barang sing ora mbutuhi



Menang ora ana sing disombongna

Kalah malah tambah kisinan

Awak lara boyok padha pegel

Sirah mumet mripat blereng

Encok rematik asam urat lan liyane

Lela dilakoni,

Sak benere apa sing digoleki

Mung iki wis dadi amanat

Susah seneng kudu disambat

Nggoleki kesenengan

Saka aduning ing tanding
Semoga artikel Kumpulan Geguritan: SUSAH ING SAMBAT bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.
Lebih baru Terlama

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter