-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Kumpulan Geguritan: ORA BAKAL NGERTI



Ning ndonya paling gampang

Nek ninggalke tugas

Mung bisane alesan

Ora ngerti apa sing diomongke



Jujur dibuak mbuh ning endi

Ucape ngelantur

Mbodoni kanggo nutupi

Bodonane kala wingi

Kadangkala…..

Omongan iki bisa mateni raga

Bisa ngrubuhna gedung dhuwur

Ngrontokna lintang ning langit

Omongan iki landep kaya peniti

Nyublese langsung tembus

Nganti ning jeroning ati

Wong saiki ora ngerti artine kajujuran

Lan ora pengen ngerti

Lan ora bakal bisa ngerti
Semoga artikel Kumpulan Geguritan: ORA BAKAL NGERTI bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter