-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Kumpulan Geguritan: JAWABMU


Aku ora bisa maca tumindhakmu

Saya raket marang awakku

Pangertenmu menawa tak salah arti

Rumangsamu biasa

Nanging…



Ing jero iki menawa beda

Aku ora ngerti jlentrehe

Rumangsaku aku ya biasa wae,

Nanging uripku iki ora bisa ucul

Saka ayang-ayang awakmu

Nalika mripat iki tak tutup

Mung ana esemu

Sing tansah gemuyu atiku

Sak pocapan lati iki

Mung ana jenengmu

Menawa ora bisa muni,

Aku ora bisa maca kekarepmu

Apa sing dadi panjalukmu

Ning ngarepku kowe kaya kepengen

Nanging sak obahe tanganku

Kowe nginggat saka polate tanganku,

Menawa wae pancen salah awakku

Aku sing kebangeten

Olehku rumangsa ing ngati

Apa aku salah ?

Mung awakmu sing nduwe jawabe,
Semoga artikel Kumpulan Geguritan: JAWABMU bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter