-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Kumpulan Geguritan: ILANGE PRAHARA


Sauter-utering jagad mring ndonya

Mung akeh prahara kang gawe rinusaking ngalam

Kumebyaring lintang wengi

Ilang katutup dening mendung



Padhanging surya kang suminar ing mega

Sumenep beninge banyu segara

Kabeh perkara metu saka jeroning rasa

Ora bisa ilang sinamber angin mung

Perkawis-perkawis ilang metu

Ninggalake kalamangsa.
Semoga artikel Kumpulan Geguritan: ILANGE PRAHARA bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter