-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Kumpulan Geguritan: DARA IKI LARA ATI


Sedina ngenteni tumekaning dara

Kanthi rasa kang kalunta-lunta

Pangarepku namung siji

Dara bisa bali menyang ndara

Kaya kahanan kala wingi


Nalika dara durung kanji

Lumampah bebarengan dalan siji

Ora ana barang panyiket

Kang milah tali suwarga

Dosa sing nate kagawa

Bisa muksa milah karo nyawa

Ngenteni barang kang ora katon

Lan ora bisa uwal

Sakdurunge lara iki sumempal

Percaya karo maha rasa

Sekabehane bakal bali

Kaya kahanan kala wingi.
Semoga artikel Kumpulan Geguritan: DARA IKI LARA ATI bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter