-->

Ads 720 x 90

Fiksioner Free Blogger Theme Download

Kumpulan Geguritan: AKU ISIH NGENTENI


Dara putih…

Tulung kandakna slirane

Aku tansah ngenteni sumahuring ati

Sing tansah tak karepi

Sucine ora saguh tinampi



Pncene aku wae sing nistha

Dara putih…

Tulung kandakna slirane

Nisthaku ora pantes tinampi

Aku masrahake sekabehane rasa iki

Biyungmu kang paling nduweni

Sliramu uga ora maringi

Dara putih…

Tulung kandakna slirane

Slirane kang putih suci

Pancen ora oleh kaciprat tinta kanisthan

Rahwana ora bias nyandhing sinta

Bakal dadi gencaring ndonya

Dara putih…

Tulung kandakna slirane

Aku tresna,
Semoga artikel Kumpulan Geguritan: AKU ISIH NGENTENI bisa menambah wawasan bagi sobat mbudayajawa yang mampir kesini, kalau sobat mbudaya jawa mempunyai cerita tentang tradisi, kesenian, budaya yang terdapat di daerah sobat mbudayajawa bisa langsung di kirimkan ke mengenalbudayajawa@gmail.com

Jangan lupa klik tombol di bawah ini untuk share ke teman-teman dan bersama kita lestarikan budaya kita sendiri agar tidak hilang oleh jaman.

Related Posts

Posting Komentar

Subscribe Our Newsletter